Rioolservice Den Haag

Rioolgroepen in Den Haag?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

De rioolservice van RGZ Rioolgroep biedt verschillende diensten waarmee vrijwel ieder rioleringsprobleem in Den Haag verholpen kan worden.

In Den Haag hebben particulieren, bedrijven en de gemeente regelmatig behoefte aan een professionele rioolservice. Den Haag heeft een ouder rioolstelsel dat aan vernieuwing toe is en dat zorgt vaak voor verstopte afvoeren en toiletten en wateroverlast in de straat. De rioolservice van RGZ Rioolgroep biedt verschillende diensten waarmee vrijwel ieder rioleringsprobleem in Den Haag verholpen kan worden.

Werkzaamheden Rioolservice Den Haag

Waarvoor kunt u contact opnemen met RGZ Rioolgroep? In Den Haag bieden wij de volgende rioolservice aan:

  • Camera inspectie. Een camera inspectie wordt gebruikt om een probleem vast te stellen of om de staat van uw riolering in beeld te brengen.
  • Ontstoppen afvoeren en riolering. Hierbij wordt de leiding vaak doorgespoten met een hoge druk unit. Of uw riolering wordt ontstopt door gebruik van veermachines.
  • Reinigen van afvoer en riolering. Dit wordt vaak gedaan na het verhelpen van een verstopping. Er wordt een roterende spuitkop ingebracht die oud vuil uit de leiding verwijdert. Bij urinesteen of zware aanslag kan RGZ rioolgroep de leiding reinigen door deze uit te frezen met een freeskop.
  • Inzet combiwagen. Een combiwagen beschikt over zowel een spuitinstallatie als een zuigunit. Daarmee kan het riool doorgespoten worden maar de combiwagen wordt ook gebruikt voor het reinigen van putten, kelders en pompgemalen.
  • Leveren en legen van vetputten. Voor zowel het legen als aanbrengen van vetputten in Den Haag kunt u terecht bij onze rioolservice. Dit geldt ook voor septic tanks.
  • Riolering aanleggen of vernieuwen. In Den Haag zijn veel delen van het rioolstelsel verouderd. In sommige gevallen is het niet meer mogelijk om een oud riool te repareren en moet het vervangen worden. Vooraf controleren wij of het riool op uw eigen terrein vervangen moet worden of dat dit op gemeentegrond moet gebeuren.
     

Bel nu voor een camera inspectie

Rioleringsproblemen zijn vervelend en die wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Bel daarom vandaag nog met RGZ Rioolgroep dan komt onze rioolservice zo snel mogelijk langs om een camera inspectie uit te voeren. In overleg besluiten we dan wat er moet gebeuren en krijgt u een offerte op maat.