Ontstopping Den Haag

Last van een ontstopping in Den Haag?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Voor een snelle en vakkundig ontstopping van uw afvoer of riool in Den Haag neemt u contact op met RGZ Rioolgroep. Milieuvriendelijke werkwijze.


Voor een snelle en vakkundig ontstopping van uw afvoer of riool in Den Haag neemt u contact op met RGZ Rioolgroep. Een verstopping is vervelend en komt altijd op een ongelegen moment. Snelle en vakkundige actie is dan gewenst. Wij komen snel bij u langs in Den Haag om de ontstopping te verhelpen en nemen maatregelen om verstoppingen in de toekomst te voorkomen. Ontdek onze werkwijze of neem direct contact en maak een afspraak voor het ontstoppen van uw afvoer, wc of douche.
 

Verstopping verhelpen Den Haag

In de meeste gevallen kunnen wij de riolering doorveren of doorspuiten met een hogedruk unit. Ontstoppen doen wij overigens altijd op milieuvriendelijke basis, wat inhoudt dat er geen gebruik gemaakt wordt van chemische middelen. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw leidingen. Agressieve chemicaliën kunnen met name oude leidingen aantasten en zo juist lekkages veroorzaken.

Waarom een verstopping in Den Haag aan de orde van de dag is

Het rioleringen in Den Haag raken regelmatig verstopt. Dat is mede het gevolg van het verouderde rioolnetwerk van de stad. Dit netwerk is maar liefst 1400 km lang en is voor een groot deel aan het einde van de 19e eeuw aangelegd. De riolering wordt weliswaar vernieuwd maar raakt toch vaak verstopt omdat niet ieder jaar de 25 km vernieuwing die nodig is om op schema te blijven wordt gehaald.