Ontstoppingsdienst Breda

Riool ontstoppen in Breda?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Voor een ontstoppingsbedrijf dat snel bij u in Breda langskomt neemt u contact op RGZ Rioolgroep. Milieuvriendelijke werkwijze zonder breekwerk.

Voor een ontstoppingsbedrijf dat snel bij u in Breda langskomt neemt u contact op RGZ Rioolgroep. In de meeste gevallen kunnen wij uw afvoer of riolering eenvoudig ontstoppen, zonder de leiding te beschadigen of ander hak- en breekwerk. Onze ontstoppingsdienst werkt snel, efficiënt en milieuvriendelijk!

 

Werkwijze ontstoppingsdienst Breda

Wanneer de ontstoppingsdienst van RGZ Rioolgroep bij u in Breda langskomt wordt eerst de ontstopping netjes verholpen. Bij vermoeden van een onderliggende oorzaak voeren wij daarna een camera inspectie uit. Met een kleine camera kijken wij in de afvoer om te ontdekken waarom deze verstopt zit en waar de obstructie zich bevindt. Door op deze manier te werken hoeft er niets opengebroken te worden voordat we zeker weten dat dit noodzakelijk is.

In veel gevallen kunnen de professionals van ons ontstoppingsbedrijf de afvoer doorspuiten met een hogedruk unit. Indien er sprake is van een volle verzamelput of pompgemaalput kunnen wij deze leegzuigen met de combiwagen waarmee wij naar Breda komen.


Waarom er vaak een ontstoppingsdienst in Breda nodig is

Breda is een prachtige, oude vestingstad. Gelegen aan de rivieren de Mark en de Aa en met prachtige singels is het water één van de charmes van de stad. Maar tegelijkertijd ook een probleem. Breda is door wethouder Paul de Beer omschreven als een ‘bad dat slecht leegloopt’.

Al dat water, in combinatie met een riool dat midden in een transitieperiode zit, levert regelmatig verstoppingen op. Met name in oudere wijken in Breda zoals Ginneken, IJpelaar, Hoge Vucht en Princenhage komt de onstoppingsdienst van RGZ Rioolgroep dan ook regelmatig langs.

Heeft u snel de diensten van een ontstoppingsbedrijf in Breda nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met de ontstoppingsdienst om een afspraak te maken.