Riolering ontstoppen en reinigen

Riolering ontstoppen en reinigen

De riolering is een belangrijke voorziening in uw woning. Het is daarom beter om problemen te voorkomen, in plaats van ze te herstellen op het moment dat er bijvoorbeeld een verstopping optreedt. Vermoedt u dat er iets mis is in uw leidingwerk, afvoer of riool? Loopt uw gootsteen bijvoorbeeld langzaam leeg, of borrelt het als u de wasbak laat leeglopen? Beginnende rioolproblemen zijn vaak door middel van rioolreiniging te voorkomen.

Doorspuiten van de afvoer of riolering

De meeste rioolverstoppingen zijn te verhelpen door middel van het doorveren of doorspuiten van de afvoer of riolering. Wanneer de riolering wordt doorgespoten, wordt dit gedaan met een hoge druk unit.

Wanneer noodzakelijk volgt een grondige reiniging door middel van een roterende spuitkop. RGZ Rioolgroep werkt uitsluitend op millieu vriendelijke basis, dus zonder gebruik te maken van chemische middelen.

Voorkom lekkage of verzakking van uw riolering

Beginnende lekkages of verzakkingen komen door rioolreiniging vroegtijdig aan het licht. Hierdoor kunnen ernstige problemen worden voorkomen.

Met locaties in Tholen, Goes, Breda en Rotterdam zijn wij altijd snel ter plaatsen. Wij hebben tevens zeer veel klanten in de omgeving van Dordrecht. Of u nu een riool of afvoer verstopping heeft in Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Spijkenisse, Schiedam, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal of Breda. Wij zijn snel ter plaatsen en lossen het op!

Is uw riool verstopt?