Ontstopping Dordrecht

Uw riool ontstoppen in Dordrecht?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Ontstopping nodig in Dordrecht? RGZ Rioolgroep helpt je snel van een verstopte afvoer of wc af met een uitgebreid assortiment aan gereedschappen.

Ontstopping nodig in Dordrecht? RGZ Rioolgroep helpt je snel van een verstopte afvoer of wc af. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan gereedschappen om ieder riool mee te ontstoppen. Van een hoge druk unit voor het doorspuiten van de leiding, tot een pompwagen om vetputten mee te legen en een rookgenerator om scheuren of gaten in leidingen mee op te sporen. Zo ontstoppen wij niet alleen de afvoer of de wc maar worden ook toekomstige problemen voorkomen.

 

Wc of afvoer verstopt in Dordrecht

Dordrecht is momenteel bezig met het vervangen van het stedelijk rioolstelsel. Dit gaat naar verwachting tot 2025 duren en in totaal wordt er 630 km aan riolering vervangen. Dat betekent dat tot die tijd delen van de riolering verouderd zijn en daardoor sneller verstopt raken. Het kan daardoor gebeuren dat de afvoer of wc in bepaalde wijken in Dordrecht sneller verstopt raakt. Wat doe je dan?
 

Verstopping verhelpen

Bij een verstopping kun je zelf aan de slag met de traditionele plopper om zo te proberen om de obstructie los te trekken. Ook een ontstoppingsveer is een goede oplossing voor het ontstoppen van een afvoer. Deze draai je in de afvoer om zo de verstopping los te wrikken.

Deze twee methoden werken alleen bij een verstopping die relatief hoog in de leiding zitten. Bij een verstopping verder in de riolering is het noodzakelijk om contact op te nemen met een professional. RGZ Rioolgroep ontstopt je riool snel, vakkundig en zonder onnodig hak- en breekwerk. Wanneer wij vermoeden dat je afvoer of wc verstopt is geraakt door een onderliggende oorzaak, kan er een camera inspectie uitgevoerd worden om deze te vinden.

Ben je direct op zoek naar een ontstopping bij jouw thuis of op het werk in Dordrecht? Neem contact op met RGZ Rioolgroep, dan komen we zo snel mogelijk jouw kant op!