Rioolrenovatie

Renovatie van uw riolering

Bij een deel van de gevallen wordt een verstopping veroorzaakt door wortelgroei, een breuk of een verzakking in de riolering. Wanneer duidelijk is geworden wat de oorzaak van het rioolprobleem is, kan het voorkomen dat een gedeelte van het riool hersteld of vervangen dient te worden.

Herstel- en/of vernieuwing riolering

Ook voor deze werkzaamheden bent u bij RGZ aan het juiste adres. Alle herstel- en/of vernieuwingswerkzaamheden worden vooraf gegaan door een uitgebreide offerte en altijd in nauw overleg met de klant uitgevoerd.

Wij leveren en plaatsen desgewenst al het benodigde pvc materiaal. Kortom het compleet aanleggen of repareren en onderhouden van uw binnenriolering én buitenriolering behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Repareren of vervangen van uw riolering

Het repareren of vervangen van een riolering kan een hoop teweeg brengen in of rondom uw woning. Wanneer uw woning bijvoorbeeld niet over een kruipruimte beschikt kan het zijn dat de vloer opengebroken dient te worden. Uiteraard is dit voor ons geen enkel probleem en bestaat er de mogelijkheid dat alles weer in oude staat hersteld wordt.

Riool renovatie? Bel direct!