Ontstopping Rotterdam

Last van een verstopping in Rotterdam?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Wij komen graag bij u in Rotterdam langs voor het ontstoppen van uw afvoer. Bel ons wanneer het water in de wasbak, douche of wc niet wegloopt.

Wanneer u merkt dat het water in de wasbak, de douche of het toilet niet goed wegloopt, is het belangrijk om de afvoer van uw woning in Rotterdam te ontstoppen. Er zijn een aantal technieken die u zelf kunt proberen. Wanneer dit niet lukt of u heeft zelf geen tijd, komen wij van RGZ Rioolgroep graag naar Rotterdam om de ontstopping voor u te verzorgen. Wij leggen u graag uit wat u zelf kunt doen en wanneer het verstandig is om een rioolspecialist in te schakelen.

Wat kunt u zelf doen om de afvoer te ontstoppen?

In de supermarkt kunt u verschillende middeltjes vinden waarmee u de gootsteen zelf kunt proberen te ontstoppen. Dit is alleen niet aan te raden. Veel van deze middelen bevatten agressieve chemicaliën die de afvoer aantasten en het probleem alleen maar erger maken.

Bij de bouwmarkt of op internet kunt u ook een ontstoppingsveer kopen. Dit is een lange, metalen veer die u in de afvoer kunt laten zakken om zo te proberen de verstopping los te wrikken of te duwen.

Wanneer laat u voor een ontstopping een specialist in Rotterdam langskomen?

De bovenstaande technieken en hulpmiddelen helpen alleen bij een gedeeltelijke verstopping die niet te diep in de leiding zit. Bij een totale verstopping of een verstopping die dieper in de afvoer zit is het aan te raden om een rioolspecialist langs te laten komen in Rotterdam om u te helpen bij het ontstoppen van de afvoer.

Kosten ontstopping Rotterdam

De kosten voor het ontstoppen van uw afvoer in Rotterdam zijn afhankelijk van wat wij aantreffen. Het is daarom helaas niet mogelijk om vooraf een precieze prijs door te geven. Controleer overigens wel, indien aanwezig, altijd het erfafscheidingsputje. Wanneer deze verstopt is ligt dit waarschijnlijk aan een blokkade in de gemeentelijke leiding. Zit de verstopping in de gemeentelijke riolering? Dan kunt u de kosten voor de ontstopping wellicht verhalen op de gemeente Rotterdam. Dit is overigens wel per Gemeente verschillend. Voor de exacte wet- en regelgeving kunt u dan ook het beste contact opnemen met de gemeente Rotterdam. Bij een ontstopping op uw eigen grond, zijn de kosten uiteraard voor eigen rekening.