WC ontstoppen Rotterdam?

Last van een verstopte WC in Rotterdam?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Is uw wc in Rotterdam verstopt? Laat het weten dan komt RGZ Rioolgroep zo snel mogelijk bij u langs om de wc te ontstoppen.


Is uw wc in Rotterdam verstopt? Laat het weten dan komt RGZ Rioolgroep zo snel mogelijk bij u langs om de wc te ontstoppen. Een verstopte wc is erg vervelend. Vroeg of laat heeft u het toilet toch een keer nodig. Dan is het prettig wanneer er snel een vakkundige professional voor de deur staat om het probleem te verhelpen.

Hoe herkent u een verstopte wc?

Het meest duidelijke signaal dat de wc verstopt zit is natuurlijk wanneer het water niet goed wegloopt uit de pot bij het doortrekken. Loopt het water langzaam weg dan is er sprake van een gedeeltelijke verstopping. Wanneer de pot meteen volloopt en het water blijft staan is de riolering waarschijnlijk volledig verstopt en wordt het tijd om een specialist naar Rotterdam te laten komen om de wc te ontstoppen.

Wat te doen bij een verstopte wc in Rotterdam?

Een wc ontstoppen is voor veel mensen een klusje dat ze liever niet zelf doen. Omdat de verstopping meestal minimaal een meter diep zit is het ook lastig om dit zelf op te lossen. RGZ Rioolgroep komt bij u langs in Rotterdam om de wc te ontstoppen. Nadat de wc is ontstopt kan er een camera inspectie uitgevoerd worden. Dat doen wij bij een vermoeden van een onderliggend probleem zoals een verzakking of breuk. Zo voorkomt RGZ Rioolgroep dat u snel weer met een verstopping of grotere problemen te maken krijgt.

Ga in ieder geval niet zelf aan de slag met agressieve chemicaliën om te proberen de verstopping te verhelpen. Deze kunnen de leiding aantasten en zeker bij oudere leidingen voor lekkages zorgen en dan bent u nog verder van huis! Neem bij een verstopte wc in Rotterdam contact op met RGZ Rioolgroep en we komen zo snel mogelijk bij u langs om de wc vakkundige te ontstoppen zonder de leidingen te beschadigen.