Afvoer ontstoppen Den Haag

Je afvoer ontstoppen in Den Haag?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Een verstopte afvoer is vervelend en kan tot grotere problemen leiden. RGZ Rioolgroep komt snel bij u in Den Haag langs om de afvoer te ontstoppen.

RGZ Rioolgroep komt snel bij u in Den Haag langs om de afvoer te ontstoppen. Een verstopte afvoer is op zijn zachtst gezegd vervelend en wanneer dit niet snel verholpen wordt kan het tot grotere, en daarmee duurdere problemen leiden bij een verstopte afvoer verhelpen wij de verstopping snel en vakkundig en kunnen wij indien nodig een inspectie uitvoeren naar de oorzaak.

Ontdek onze werkwijze of neem direct contact op voor het ontstoppen van uw afvoer.

 

Hoe herkent u een verstopte afvoer?

Een van de signalen waaraan u een verstopte afvoer herkent is als er water in de wasbak, het toilet of de douchebak blijft staan. Ook kan er een vieze lucht uit de afvoer komen. Een gorgelend geluid dat uit de afvoer komt wanneer je het toilet doorspoelt of de kraan weer dichtdraait is vaak een teken van een gedeeltelijke verstopping.

 

Werkwijze RGZ Rioolgroep bij een verstopte afvoer in Den Haag

Wanneer de afvoer verstopt zit kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan er een obstructie in de leiding zitten maar het kan ook zijn dat de leiding is verzakt waardoor de leiding gaat hangen waar vuil zich ophoopt. In dat geval is er een reparatie of zelfs vervanging van de leiding nodig.

Daarom voert RGZ Rioolgroep indien nodig een camera inspectie uit om erachter te komen waar het probleem zit. Zo hoeven wij niet meteen te gaan breken om het probleem te achterhalen. Bij een obstructie spuiten wij de afvoer door en maken wij deze schoon met een roterende spuitkop. Of wij komen indien nodig met de combiwagen richting Den Haag om de riolering leeg te zuigen
 

Wacht niet te lang met het ontstoppen van de afvoer

Het ontstoppen van de afvoer moet zo snel mogelijk gebeuren. Een verstopping die te lang blijft zitten kan voor schade aan de leiding zorgen. Bel daarom met RGZ Rioolgroep, dan komen wij snel langs in Den Haag om uw afvoer te ontstoppen.