WC verstopt Den Haag

WC onstoppen in Den Haag?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Bel met de professionele rioolservice van RGZ Rioolgroep. Wij kunnen snel in Den Haag ter plaatse kan zijn om de wc te ontstoppen.

Wanneer de wc in uw woning in Den Haag verstopt raakt kan dit grote problemen veroorzaken zoals overstromingen in de badkamer of beschadigingen aan de riolering eronder. Ga bij een verstopte wc vooral niet aan de gang met agressieve middelen, want deze kunnen de leiding alleen maar beschadigen. En wanneer de verstopping te diep zit helpen deze middelen ook niet om de verstopping te verhelpen.

Bel in plaats daarvan met een professionele rioolservice die snel in Den Haag ter plaatse kan zijn om de wc te ontstoppen. Bij RGZ Rioolgroep reinigen we bovendien de leiding zodat het toilet niet opnieuw verstopt raakt.

 

Gebruikte technieken om uw wc in Den Haag te ontstoppen

Om uw wc in Den Haag te ontstoppen kunnen wij verschillende technieken gebruiken. Alle technieken die RGZ Rioolgroep toepast zijn milieuvriendelijk. Dat betekent dat er nooit chemicaliën worden gebruikt om een ontstopping te verhelpen.

 

Doorspuiten van de riolering

Bij het doorspuiten van de riolering wordt met een hogedruk unit de obstructie verwijderd. Wanneer noodzakelijk wordt de leiding daarna grondig gereinigd met een roterende spuitkop. In de meeste gevallen is dit voldoende om de blokkade te verwijderen en te voorkomen dat uw wc opnieuw verstopt raakt.

Inzet van de combinatiewagen

Een verstopping kan in de leiding zitten onder het toilet maar kan zich ook dieper in het gemeentelijke riool bevinden of te maken hebben met een volle  verzamelput, septic tank of vetafscheider. In dat geval kan het nodig zijn om het riool of de putten leeg te zuigen. Dat doen wij bij RGZ Rioolgroep met een combiwagen. Door de riolering of de putten leeg te zuigen worden obstructies en vuil verwijderd.

Neem vooral contact op voor het snel en professioneel ontstoppen van uw wc in Den Haag. U hoort direct van ons wanneer wij langs kunnen komen.