Camera inspectie

Camera inspectie van uw riool

Met behulp van een camera inspectie kunnen wij de oorzaak van een riool verstopping eenvoudig achterhalen. Wanneer u regelmatig last heeft van verstoppingen of wanneer blijkt dat uw verstopping geen “normale” verstopping is, dient onderzocht te worden wat de precieze oorzaak is van de problemen.

Geen onnodig sloop- en graafwerk

Met behulp van een camera inspectie kunnen wij, zonder onnodig sloop- en graafwerk, de oorzaak van een verstopping achterhalen en aan de hand daarvan een plan van aanpak opstellen om de problemen op te lossen. Aan een camera inspectie gaat altijd een reiniging van de riolering vooraf, zodat wij een helder beeld kunnen krijgen van de eventuele problemen.

Tijdens het uitvoeren van de camera inspectie kunt u meekijken op het scherm en krijgt u uitleg van de desbetreffende werknemer. Na afloop van de camera inspectie kunt u de beelden opvragen.

Rioolstelsel in kaart brengen

Het bepalen van de exacte ligging van uw riolering is vaak een hele klus. De leidingen liggen er vaak al jaren en vaak komt het voor dat de ontstoppingspunten niet meer exact bekend zijn. Om te voorkomen dat er onnodig lang gezocht hoeft te worden, beschikken wij over detectie apparatuur die ervoor zorgt dat wij precies het rioolstelsel kunnen traceren en in kaart kunnen brengen.

Maak direct een afspraak voor een camera inspectie