Rioleringsbedrijf

Zoekt u een rioleringsbedrijf?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Een goede rioolservice helpt je met alles dat met je riolering te maken heeft. Van het verhelpen van verstoppingen, tot het renoveren van een riool.

Een goede rioolservice helpt je met alles dat met je riolering te maken heeft. Van het verhelpen van verstoppingen, tot het renoveren van het bestaande riool en het aanleggen van een compleet nieuwe riolering. Rioleringsbedrijf RGZ Rioolgroep beschikt over de juist materialen en kennis om je op al deze gebieden te helpen. Maak direct een afspraak met de rioolservice of lees verder over de mogelijkheden bij ons rioleringsbedrijf.
 

Mogelijkheden bij rioleringsbedrijf RGZ Rioolgroep

RGZ Rioolgroep komt je graag helpen bij de volgende werkzaamheden:

  • Ontstoppingen. Bij verstoppingen komen we snel langs om de afvoer te ontstoppen. Indien nodig spuiten we de leiding schoon met een roterende spuitkop om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
  • Camera inspecties. Bij een verstopping dieper in de leiding of bij het vermoeden van een beschadiging aan de riolering, wordt er een speciale camera ingebracht om zo het probleem te achterhalen.
  • Stankdetectie. Bij een rioollucht in huis is er vaak sprake van een scheur of gat in de riolering. Met een rookgenerator wordt er, zonder hak- of breekwerk, achterhaald waar de beschadiging zit.
  • Rioolrenovatie. Bij het repareren van een riolering neemt onze rioolservice alle materialen mee die nodig zijn, van bevestigingsmaterialen tot pvc-buizen. Zo hoef je zelf niets meer te regelen.
  • Aanleg riolering. Een vakkundig aanlegt riool voor thuis, een vakantiehuis of wanneer er twee huizen op hetzelfde riool zijn aangesloten. Onze professionals nemen je alles uit handen!
     

Neem vandaag nog contact op met onze rioolservice

Heb je hulp nodig bij het verhelpen van een verstopping? Moet er een oude riolering vervangen worden. Of moet de riolering doorgetrokken worden vanwege een verbouwing of aanbouw? Bel dan vandaag nog met onze rioolservice en maak een afspraak. Ons werkterrein beslaat heel zuidwest Nederland dus we zijn altijd snel ter plaatse.