Riool ontstoppen Zoetermeer

Zit je WC verstopt in Zoetermeer?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Je wc zit verstopt en nu zoek je een professional die snel bij je in Zoetermeer langskomt om het riool te ontstoppen. RGZ Rioolgroep helpt je graag.

Je wc zit verstopt en nu ben je op zoek naar een professional die snel bij je in Zoetermeer langskomt om het riool te ontstoppen. RGZ Rioolgroep helpt je graag. Wij komen snel bij je langs om de verstopping te verhelpen en, indien noodzakelijk, een inspectie uit te voeren om verdere problemen te voorkomen.

 

Mogelijke oorzaken verstopt riool Zoetermeer

Wanneer er borrelende geluiden uit de afvoer komen of de wc spoelt niet goed meer door, heb je waarschijnlijk met een (gedeeltelijke) verstopping te maken. Het riool raakt vaak verstopt omdat er dingen door de wc worden gespoeld die eigenlijk niet in het riool thuishoren. Denk daarbij aan plastic of maandverband. In Zoetermeer kan het riool sneller verstopt raken in oudere leidingen omdat hier langere tijd vuil in op is gehoopt. 

 

Riool ontstoppen Zoetermeer

Het eerste dat je kun proberen wanneer je wc verstopt zit, is een plopper gebruiken. Deze gebruik je om de afvoer van de wc vacuüm te trekken. Bij een oppervlakkige verstopping is de kans dan groot dat deze losschiet. Wanneer dit niet werkt kun je beter een professional bellen die je riool in Zoetermeer komt ontstoppen. Ga in ieder geval niet met chemische middelen aan de slag. Deze kunnen de leiding beschadigen en dan lopen de kosten veel hoger op.

Heb je zelf geprobeerd om te ontstoppen maar zit de wc nog steeds verstopt? Wij komen snel naar Zoetermeer, ontstoppen het riool en indien nodig voeren wij een camera inspectie uit om de onderliggende oorzaak te achterhalen.