Afvoer ontstoppen Rotterdam

Afvoer verstopt in Rotterdam?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Afvoer verstopt in Rotterdam? Schakel RGZ Rioolgroep in! Wij komen snel bij u langs in Rotterdam om de afvoer professioneel te ontstoppen.

Afvoer verstopt in Rotterdam? Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt proberen om de afvoer te ontstoppen maar bij grotere blokkades die zich dieper in de leiding bevinden is het aan te raden om een specialist in te schakelen die snel bij u in Rotterdam langskomt om de afvoer te ontstoppen. RGZ Rioolgroep helpt u hier graag bij! 

Hoe afvoer ontstoppen Rotterdam?

Een afvoer ontstoppen gebeurt vaak met een ontstoppingsveer of door de leiding door te spuiten. U kunt zelf gootsteenontstopper kopen en kijken of dit helpt maar pas op met de middelen die u hiervoor gebruikt. Sommige chemische middelen tasten het leidingwerk aan en kunnen voor beschadigingen in de leidingen zorgen, met alle gevolgen van dien. Een ontstoppingsveer is een goede optie maar het vergt wel wat techniek om deze goed te kunnen hanteren. Maar daarvoor huurt u natuurlijk een specialist van RGZ Rioolgroep in!

Wanneer u RGZ Rioolgroep inschakelt voor het ontstoppen van uw afvoer in Rotterdam, kunnen er verschillende apparaten worden gebruikt om een probleem op te lossen. Denk aan verschillende maten veermachines en een hoge druk unit. Die laatste wordt vaak ingezet vanuit de kruipruimte of vanaf buiten via een ontstoppingsputje. Zo wordt de leiding grondig gereinigd om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Preventief afvoer ontstoppen & reinigen in Rotterdam

Bij een beginnende lekkage of verstopping is het aan te raden om de riolering van uw woning preventief te laten reinigen en inspecteren. Dankzij een grondige reiniging vallen lekkages of beginnende verzakkingen veel eerder op en kunnen ze veel makkelijker gerepareerd worden. Dat scheelt later grote problemen die hoge kosten met zich meebrengen. Heeft u hier interesse in? Neem contact op met RGZ Rioolgroep en maak direct een afspraak voor het ontstoppen en reinigen van uw afvoer, dan zien wij u snel in Rotterdam!