Riool ontstoppen Bergen op Zoom

Heeft u last van een verstopt riool in Bergen op Zoom?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Het riool ontstoppen in Bergen op Zoom of Halsteren vraagt om een ontstoppingsdienst die snel ter plaatse is. RGZ Rioolgroep helpt je verder.

Het riool ontstoppen in Bergen op Zoom of Halsteren vraagt om een ontstoppingsdienst die snel ter plaatse is om het probleem op te lossen. RGZ Rioolgroep komt snel jou kant op met een uitgebreide selectie aan specialistische gereedschappen waarmee wij iedere verstopping kunnen verhelpen. Wacht niet te lang en voorkom verdere schade en ongemak door direct contact op te nemen met onze ontstoppingsdienst.

Werkwijze riool ontstoppen Bergen op Zoom & Halsteren

Wanneer onze ontstoppingsdienst bij je langskomt is het ontstoppen van het riool natuurlijk de eerste prioriteit. De verstopping wordt meestal verholpen door de afvoer door te veren of door te spuiten met een hogedruk unit. Wanneer de professional van onze ontstoppingsdienst vermoedt dat de oorzaak van de verstopping te maken heeft met een ander probleem aan de riolering, kan er een camera inspectie uitgevoerd worden. Met een speciale camera die in de leiding wordt ingebracht worden blokkades, beschadigingen en beginnende lekkages opgespoord. En dat zonder dat er vloeren, muren of leidingen opengebroken moeten worden.

Neem vandaag nog contact op met de ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst RGZ Rioolgroep komt snel naar je toe in Bergen op Zoom of halsteren bij een lekkage of verstopping. De riolering wordt dan direct op professionele wijze ontstopt. Wanneer er een dieper liggende oorzaak wordt gevonden, stellen wij eerst een offerte op zodat je precies weet welke kosten j kunt verwachten.