Riool ontstoppen Middelburg

Heeft u last van een verstopt riool in Middelburg?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Riool ontstoppen in Middelburg? RGZ Rioolgroep komt zo snel mogelijk bij je langs om de verstopping te verhelpen.

Riool ontstoppen in Middelburg? RGZ Rioolgroep komt zo snel mogelijk bij je langs om de verstopping te verhelpen. De meeste verstoppingen zijn snel te verhelpen door de riolering door te spuiten of door te veren. Maar ook wanneer dit niet werkt, hebben onze professionals de juiste apparatuur bij om de riolering leeg te zuigen of om beschadigde of verzakte delen te vervangen. Met RGZ Rioolgroep weet je zeker dat je verstopping snel en vakkundig wordt verholpen.
 

Oorzaak achterhalen en professioneel ontstoppen in Middelburg

In eerste instantie komen wij bij je langs in Middelburg om het riool te ontstoppen. Zeker bij oudere rioolstelsels is het mogelijk dat een verstopping het gevolg is van een ophoping van vet en andere rommel. En dat is dan vaak weer het gevolg van een verzakte leiding waardoor water niet goed weg kan lopen. In dat geval is het belangrijk om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Een camera inspectie biedt dan de uitkomst. Er kan direct in de leiding gekeken worden zonder dat de vloer of de muur open gemaakt moet worden. Wanneer de oorzaak gevonden is, kunnen wij snel actie ondernemen om het probleem te verhelpen.
 

Neem nu contact op voor een snelle ontstopping van het riool

Bij RGZ Rioolgroep weet je zeker dat je snel geholpen wordt bij een verstopte riolering. Wij komen snel bij je langs in Middelburg om het riool te ontstoppen en kunnen meteen een camera inspectie uitvoeren bij het vermoeden van een dieper liggende oorzaak. Wanneer een deel van de riolering vervangen of gerepareerd moet worden, zorgen wij voor al het materiaal. Van specialistische apparatuur tot pvc leidingen en bevestigingsmaterialen.