WC verstopt Breda

WC ontstoppen in Breda?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Een verstopt riool bij u thuis in Breda? RGZ Rioolgroep komt graag bij u in Breda langs om de wc te ontstoppen en de riolering te reinigen.

Een verstopt riool bij u thuis in Breda? Een verstopping in de wc is vervelend want het kan gaan stinken en bovendien kunt u uw toilet niet gebruiken. Een verstopping kan betekenen dat de afvoer van de wc verstopt zit maar dit kan ook komen door een probleem dat in het riool daaronder zit. RGZ Rioolgroep komt graag bij u in Breda langs om de wc te ontstoppen. De riolering is dan ook grondig schoongemaakt zodat het niet nogmaals verstopt raakt.

WC ontstoppen in Breda

Voor het ontstoppen van uw wc kunt u eerst zelf aan de slag met de klassieke plopper. Deze zuigt de afvoer van de wc vacuüm en dat kan een oppervlakkige verstopping lostrekken. Een ander huis-tuin-en-keukenmiddel dat u kunt proberen is de combinatie van heet water en baksoda. Dit laat u een paar minuten inwerken in het toilet en daarna giet u er enkele liters heet water bij. Laat dit een nacht staan

Wanneer dit niet werkt is het tijd om een professional te bellen die langskomt in Breda om uw wc te ontstoppen. Meestal zit de verstopping dan dieper in het riool en is er gespecialiseerde apparatuur nodig om de blokkade te verhelpen. RGZ Rioolgroep is snel ter plaatse en lost uw verstopping snel op. Hiervoor gebruiken wij alleen milieuvriendelijke technieken die de leiding niet aantasten.

Waarom het riool in Breda vaak verstopt zit

Het rioolstelsel van Breda wordt flink vernieuwd maar er zijn nog veel gedeeltes niet vervangen. Breda heeft veel wijken die in de jaren ’50 en ’60 of zelfs nog eerder zijn gebouwd. De riolering die destijds is aangelegd heeft een levensduur van ongeveer 60 jaar en is nu dus aan vervanging toe. In bepaalde wijken in Breda zoals Ginneken, Hoge Vucht, IJpelaar en Brabantpark hebben mensen dan ook vaker last van een verstopte wc of een verstopte afvoer. Erg vervelend maar dankzij de service van RGZ Rioolgroep is uw wc snel weer ontstopt en bruikbaar!