Rioleringsbedrijf Tilburg

Riool verstopt in Tilburg?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Rioleringsbedrijf RGZ Rioolgroep komt snel bij je langs in Tilburg voor alle noodzakelijke rioolwerkzaamheden. Preventief en oplossingsgericht.

Rioleringsbedrijf RGZ Rioolgroep komt snel bij je langs in Tilburg voor alle noodzakelijke rioolwerkzaamheden. Wanneer je riool verstopt zit wil je dit zo snel mogelijk verholpen hebben. Maar gaat het om een verstopping? Of is er een leiding verzakt? Hangt er een rioollucht in huis? En zit het probleem in de leiding op je eigen terrein of in het gemeenteriool? Het antwoord op al deze vragen bepaalt de prijs die je uiteindelijk betaalt en het werk dat er gedaan moet worden.

 

Werkzaamheden van ons rioleringsbedrijf in Tilburg

Rioleringsbedrijf RGZ Rioolgroep voert in de regio Tilburg de volgende werkzaamheden uit.

  • Stankdetectie. Met een rookgenerator worden scheurtjes en gaatjes waar rioollucht doorheen komt effectief opgespoord.
  • Camera inspectie. Een speciale camera brengt het rioolstelsel in kaart zonder dat hier sloop- of graafwerk voor nodig is.
  • Ontstoppingen. Bij een verstopt riool in Tilburg komen wij langs om het riool door te spuiten met een hoge druk unit en te reinigen met een roterende spuitkop.
  • Riool renovatie. Soms moet een riolering gerepareerd worden bijvoorbeeld bij een verzakte leiding.
  • Aanleg riolering. Wanneer het niet mogelijk is om de riolering te renoveren moet deze vervangen worden. Ons rioleringsbedrijf voert deze werkzaamheden in Tilburg uit voor particulieren, bedrijven en horecazaken.
  • Vetputten en septic tanks legen & reinigen. RGZ Rioolgroep verzorgt zowel het legen, onderhouden en installeren van vetputten en septic tanks.
     

Vraag een offerte aan of neem direct contact op

Voor noodsituaties zoals verstoppingen of lekkages raden wij u aan om direct contact op te nemen. Ons rioleringsbedrijf komt dan zo snel mogelijk bij je langs in Tilburg om het probleem te verhelpen. Voor grotere opdrachten zoals het renoveren of aanleggen van de riolering vraag je via de website direct een vrijblijvende offerte aan.