Rioolservice Gouda

Rioolservice nodig in Gouda?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Bel ons, De Rioolgroep, vandaag nog als u een verstopping in uw huis heeft! Ons team experts is er in een mum van tijd om uw verstopping, lekkage of ander rioolprobleem snel en efficiënt voor u inzichtelijk te maken en te verhelpen. Niemand wil wachten met een verstopte afvoer, wc of douche in huis. Wij zorgen ervoor dat het snel opgelost wordt. Onze experts weten wat ze doen en gebruiken professionele apparatuur om het probleem snel te verhelpen.

Ontstoppingsbedrijf werkzaam in Gouda

Heeft u andere rioolproblemen? Bij De Rioolgroep zijn we gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met verstoppingen, lekkages of rioolschade. Ons team werkt in Gouda en omgeving en kan snel bij u ter plaatse zijn. Het resultaat? Opgeluchte huiseigenaren die een probleem snel en vakkundig verholpen zien worden. Zo kunt u snel weer door met de dagelijkse bezigheden zonder u druk te maken over uw verstopping. Bel ons vandaag nog, zodat ook u uw dagelijks activiteiten weer verder op kunt pakken!

Grondig werk met professioneel apparatuur

Wij gebruiken de nieuwste technologie om snel en effectief het probleem met uw riool of leidingen in kaart te brengen. Wij kunnen bepalen waar de schade zit en wat de oorzaak is, evenals hoe deze het beste gerepareerd kan worden. Onze experts zijn opgeleid in alle aspecten van rioolschade, inclusief reparatie, onderhoud en installatie van leidingen. Wij leveren riooloplossingen voor zowel woningen als bedrijven in Gouda en omgeving.

Lekkage of verstopping in Gouda

Wanneer uw afvoer borrelt of uw water stopt met lopen, weten we hoe vervelend dat kan zijn. Een verstopte afvoer of toilet is nooit leuk, en het is nog minder leuk als het onverwachts gebeurt.

Naast onze spoedhulp voor verstoppingen voorzien wij wanneer nodig volledig in inzicht in het rioolprobleem. Het kan zijn dat er na verloop van tijd scheurtjes of breuken  ontstaan in het leidingwerk of is er en deel verzakt is wat problemen met de rioolbuizen en uw afvoer geeft. Wij bieden ook camera-inspectie aan, zodat zowel wij as u kunnen begrijpen wat het probleem in de eerste plaats heeft veroorzaakt en zodat we ervoor kunnen zorgen dat het niet meer gebeurt. Wanneer er scheurtjes in de rioolbuizen zitten die niet zichtbaar zijn, zorgt onze rookgenerator ervoor dat we deze scheuren vakkundig opsporen via een  stankdetectie. En als er rioolvliegjes zijn ontstaan als gevolg van een lekkage, dan pakken we die ook aan en zullen we de rioolvliegjes bestrijden. Hoe vervelend uw verstopping of rioolprobleem ook is, wij verhelpen het probleem graag voor u!