Rioolservice Goes

Rioolgroep nodig in Goes?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Wilt u het riool ontstoppen in Goes? Lees hieronder de tips voor een lichte verstopping of bel ons direct op wanneer u te maken heeft met een flinke verstopping. Dan plannen onze medewerkers spoedig een van onze experts voor u in zodat uw probleem snel verholpen kan worden.  

Wanneer uw het riool wilt laten ontstoppen in Goes is het noodzakelijk dat een specialist van de RGZ Rioolgroep hierbij helpt. Onze specialisten onderzoeken waar de ontstopping zich bevindt, controleert het riool en zorgt waar nodig voor reparatie. Zo wordt uw huidige verstopping vakkundig verholpen én zorgen we bij De Rioolgroep ervoor dat het riool in de toekomst minder snel weer verstopt raakt. Ontdek hoe wij werken en maak direct een afspraak zodat uw verstopping in Goes snel en efficiënte verholpen wordt.

Herken de signalen van een verstopping in Goes

Een verstopping in en rond Goes gebeurt vaak ineens voor uw gevoel. Maar wist u dat er wel degelijk vooraf signalen van een verstopping kunnen zijn? Herken de signalen en voorkom dat de ontstopping zo groot wordt dat u een specialist moet inschakelen.

Afvoer ontstoppen in Goes

Wilt u graag spoedig uw afvoer laten ontstoppen in Goes? Dat kan! Bel ons vandaag nog op dan komen we zo snel als mogelijk bij u langs. Vermoed u een lichte verstopping? Wellicht helpen dan de volgende tips u op weg:

  • De doorloop hapert tussentijds

Heeft u er regelmatig last dat de doorloop hapert of borrelt van uw afvoer en/of wc? Wanneer u dit op zijn beloop laat kunt u ervan verzeker zijn dat de verstopping binnen de kortste keren verergert. Neem contact met ons op voor een camera-inspectie van het riool. Zo vinden we tijdig de oorzaak en zit u niet met een verstopte wc of verstopte afvoer.

  • Kleine zwarte vliegjes zichtbaar?

Ziet u kleine zwarte vliegjes op de muren zitten? Mogelijk zijn dit rioolvliegjes. Rioolvliegjes komen vaak tevoorschijn wanneer er een lekkage gaande is. Een lekkage kan duiden dat het leidingwerk mogelijk kapot is.   Vraag ons tijdig om de rioolvliegjes te bestrijden.

Wc of afvoer ontstoppen in Goes

Uw wc of afvoer in Goes spoelt niet of niet goed meer door en u vermoedt dat er een verstopping zit. De volgende tips van de experts helpen u op weg:

  • Gebruik een plopper uw verstopte wc;
  • Bakpoeder en natuurazijn verhelpen een lichte ontstopping in een paar minuten.

Is de verstopping in uw wc of afvoer niet weggegaan? Neem dan direct contact met ons op zodat we u efficiënt verder kunnen helpen met uw verstopping in Goes.