Rioolservice Barendrecht

Rioolservice nodig in Barendrecht?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Heeft u een probleem met uw riool of heeft u de pech dat er een verstopping gaande is? Schakel de hulp in van onze rioolservice in Barendrecht! Hoort u een borrelend geluid bij uw afvoer? Vreest u voor een verstopping in uw wc of de afvoer? Het inschakelen van een rioolservice of ontstoppingsbedrijf wordt nog wel eens uitgesteld. Maar van uitstel komt afstel. De verstopping gaat niet ineens weg, die wordt vaak erger. En wellicht ontstaan er scheurtjes of gaatjes in uw leidingwerk die de schade groter maken na verloop van tijd. Schakel daarom tijdig de hulp in van onze medewerkers van De Rioolgroep voor een rioolservice in Barendrecht.

Verhelp uw verstopping met de hulp van onze rioolservice in Barendrecht

Een verstopping kent verschillende oorzaken, zien wij elke dag terug in ons ontstoppingsbedrijf in Barendrecht. Voor snelle verlichting van het probleem neemt u contact op met onze rioolservice in Barendrecht. Denk bij een verstopping bijvoorbeeld aan kleine voorwerpen die vast zijn komen te zitten, etensresten of een opeenhoping van haar en zeep. Een verstopping in uw toilet of afvoer zorgt ervoor dat deze overloopt, terwijl een verstopping in de riolering kan leiden tot een rioolprobleem in uw huis of garage. De beste manier om erachter te komen welke verstoppingen u thuis heeft, is door onze rioolservice in Barendrecht in te schakelen!

Voorkomen is beter dan … een verstopping in Barendrecht

Wanneer u signalen van lekkage heeft of het water spoelt niet meer goed door in de afvoer dan kunnen dit tekenen zijn dat u een riool of leidingprobleem heeft. Wanneer u zelf aan de slag gaat heeft u de kans dat u het leidingwerk verder schade toebrengt.

Onze vriendelijke collega’s hebben kennis en expertise en zorgen ervoor dat er extra schade aan de afvoer of het riool voorkomen wordt.  Door de jarenlange ervaring in ons ontstoppingsbedrijf in Barendrecht helpen ze u in een handomdraai. Deze problemen zullen onze collega’s eerst moeten lokaliseren. Dit kunnen we door met professioneel apparatuur te werken. Zo ontdekken we middels een rookgenerator lekkages en de oorzaken van stankoverlast, zonder dat er daarbij muren, rioleringen en leidingen opengebroken hoeven te worden. Ontdek hier meer informatie over een stankdetectie onderzoek. Ook kan het zijn dat er een camera-inspectie nodig is om het riool probleem te vinden. Een lekkage kan ook nog eens voor ongewenste dieren, ook wel rioolvliegjes genaamd, zorgen. Nadat we het probleem in kaart hebben, we een plan van aanpak hebben voor de reparatie zullen onze experts vakkundig eventuele rioolvliegjes bestrijden.

Neem contact op voor snelle en efficiënte ontstoppingshulp in Barendrecht

Wij verhelpen graag de meest vervelende verstoppingen voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Een simpel telefoontje kan ervoor zorgen dat wij zo spoedig als mogelijk ter plaatse zijn. Dat maakt ons een betrouwbare, vriendelijke en behulpzaam ontstoppingsbedrijf in Barendrecht.