Riool ontstoppen Vlissingen

Heeft u last van een verstopt riool in Vlissingen?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Je riool in Vlissingen laat je snel en vakkundig ontstoppen door de professionals van RGZ Rioolgroep. De juiste apparatuur en kennis helpen je verder!

Je riool in Vlissingen laat je snel en vakkundig ontstoppen door de professionals van RGZ Rioolgroep. Als eigenaar van een woning of een bedrijfspand ben je verantwoordelijk voor de riolering vanaf de grens van je perceel tot de aansluiting van de riolering van het huis op het hoofdriool. Dit geldt voor zowel de aanleg als het onderhoud. Het is daarom belangrijk om het riool zo snel mogelijk te ontstoppen voordat dit tot grotere schade leidt.
 

Wat moet je doen om je riool te ontstoppen?

Wanneer je riool verstopt zit kun je eerst proberen om de verstopping zelf te verwijderen. Vaak gaat het om opgehoopt vet en vuiligheid in de leiding. Ook textiel, grote proppen papier en etensresten kunnen tot verstoppingen leiden. Met een plopper of ontstoppingsveer kun je proberen de obstructie weg te halen maar pas op met chemische middelen. Deze kunnen het riool beschadigen en dan kost de reparatie alleen maar meer.

In sommige gevallen kun je de gemeente bellen maar dat is administratief lastiger en het is maar de vraag of ze dezelfde dag nog iemand langs kunnen sturen. Bovendien zijn de kosten voor het ontstoppen voor het riool nog steeds voor jou, op een aantal uitzonderingen na. Je kunt dan ook beter je riool laten ontstoppen door een professional te bellen die snel ter plaatse kan zijn in Vlissingen.
 

Riool in Vlissingen laten ontstoppen

Een verstopte riolering is erg vervelend. Het betekent vaak dat je het toilet of de wasbak niet kunt gebruiken en daarom is het erg belangrijk dat je snel geholpen wordt. RGZ Rioolgroep komt direct in Vlissingen langs om de riolering te ontstoppen. Wij nemen de juiste apparatuur mee om vrijwel iedere mogelijk oorzaak van de verstopping op te sporen en te verhelpen. Wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn, wordt dit altijd eerst met jou als klant overlegd en krijg je een gerichte prijsindicatie. Zo weet je precies waar je voor betaald en ben je snel van de verstopping af.