Riool ontstoppen Steenbergen

Last van een verstopt riool in Steenbergen?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Wilt u de riool ontstoppen in Steenbergen? Neem dan direct contact met ons op! U kunt bij ons terecht voor vele verstopping vraagstukken zoals een wc-verstopping, afvoer verstopping of een douche en wasmachine verstopping in Steenbergen. Neem direct contact met ons op, dan komen onze experts snel bij u langs om het probleem te verhelpen.

Zelf uw riool ontstoppen in Steenbergen

Wanneer uw afvoer of wc niet meer doorloopt kunnen we ons voorstellen dat u op zoek gaat naar tips hoe u zelf uw riool of leidingwerk kunt ontstoppen in Steenbergen. Wellicht helpt het wanneer u een mengsel van soda en warm water toevoegt en even wacht of de verstopping weg trekt. Wanneer u de plopper erbij haalt kan een lichte verstopping welllicht in beweging komen. Een enkeling is ook bekend met een zwanenhals. Deze reinigen wil nog wel eens helpen. Wanneer u hier niet mee bekend bent raden we u aan onze professionele hulp in te schakelen. Bel ons vandaag nog op voor professionele hulp bij u thuis.

Wc ontstoppen in Steenbergen

Wanneer uw wc verstopt zit en niet meer doorloopt kunt u de hulp inschakelen van de professionals van RGZ Rioolgroep. Met vakkundige materialen verhelpt het team vakkundig de verstopping zonder hier extra schade aan te brengen. Het resultaat? Een grote opluchting voor u wanneer uw wc weer doorloopt. Daarbij geven onze professionals u tips om de volgende verstopping te kunnen voorkomen.

Afvoer ontstoppen in Steenbergen

Ook bij een verstopte afvoer kunt u erop rekenen dat ons vakkundige collega’s uw afvoer komt ontstoppen in Steenbergen. Doordat we met professionele materialen werken gaat het ontstoppen een stuk gerichter. Uw afvoer kan verstopt raken of de verstopping kan dieper in het leidingwerk terecht zijn gekomen. Door het probleem goed te onderzoeken geven we u direct deskundig advies over de oplossingen en hoe dit te voorkomen in de toekomst. Wel zo prettig!

De werkwijze van RGZ Rioolgroep

Door eerst met een ontstoppingsveer aan de slag te gaan zal de onze vakman de verstopping los proberen te krijgen. Mocht het niet lukken dan zal, indien mogelijk, de leiding doorgespoten worden met een speciale hogedruk unit. Wanneer u vaker last heeft van verstoppingen raden we u aan om een camera-inspectie te laten uitvoeren. Middels een camera-inspectie brengen we uw riool in beeld en zien we snel wat de knelpunten voor nu en in de toekomst zijn. Ook kan voorafgaand een stankdetectie plaatsvinden. Bij een lekkage ontstaan er nog wel eens kleine zwarte vliegjes in huis. Deze rioolvliegjes bestrijden we vakkundig en gericht waarna we u inzicht geven in de mogelijke oorzaken en oplossingen.