Riool ontstoppen Capelle aan den IJssel

Heeft u last van een verstopt riool in Capelle aan den IJssel?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Om het riool bij jou thuis in Capelle snel te laten ontstoppen, bel je met RGZ Rioolgroep. Onze professionals komen snel langs om je te helpen.

Om het riool bij jou thuis in Capelle aan den IJssel snel te laten ontstoppen, bel je met RGZ Rioolgroep. Onze professionals komen snel bij je langs met de juiste apparatuur om iedere verstopping snel en vakkundig te verhelpen. En dat zonder onnodig hak- en breekwerk. Dat scheelt in tijd en in de kosten. Wanneer het nodig is wordt het riool ook grondig schoongemaakt en worden beginnende lekkages gerepareerd. Dat voorkomt verstoppingen of andere problemen in de toekomst.

Laat je riool ontstoppen in Capelle aan den IJssel

Om je riool te ontstoppen in Capelle aan den IJssel kun je zelf aan de slag met een plopper of een ontstoppingsveer maar dit werkt alleen bij oppervlakkige verstoppingen boven in de leiding. Heb je niet alleen last van een verstopt riool maar hangt er bijvoorbeeld ook een rioollucht in huis? Dan is de kans groot dat er een leiding verzakt of beschadigd is. Laat in dat geval altijd een professional naar Capelle aan den IJssel komen om je riool te ontstoppen.

RGZ Rioolgroep voert in dat geval eerst een camera inspectie uit om de oorzaak te achterhalen zonder schade aan te richten aan de leiding, de vloer of het plafond. Nadat de oorzaak bekend is, maken onze professionals een duidelijke prijsopgave zodat je weet welke kosten je kunt verwachten.

De riolering in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is voor een groot deel gebouwd op veengrond die snel verzakt. De gemeente is op dit moment druk bezig met groot onderhoud, waaronder het vervangen van het 285km tellende rioolstelsel. Een van de belangrijkste veranderingen is dat de riolering daar waar mogelijk wordt omgelegd naar de openbare weg zodat deze makkelijker bereikbaar is voor combiwagens en dergelijke. Op dit moment wordt de riolering in verschillende wijken vernieuwd. Dit project is in 2019 gestart dus in een groot deel van de stad ligt momenteel nog een oud rioolstelsel. Bij een ouder riool is de kans op problemen groter, zeker in perioden met veel regen.