Riool ontstoppen Ridderkerk

Last van een verstopt riool in Ridderkerk?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Als u een professionele rioolservice nodig heeft, zoek dan niet verder! Het is onze missie om u snel en vakkundig van uw rioolprobleem af te helpen. Wij zijn een full-service ontstoppingsbedrijf, werkzaam in Ridderkerk, dat 24/7 noodhulp biedt aan huizen, bedrijven en kantoor panden. We kunnen alles aan, van eenvoudige reparaties tot complexe rioolrenovaties. We bestaan al meer dan 20 jaar en hebben onze reputatie opgebouwd op het leveren van hoogwaardige service tegen een betaalbare prijs.

Experts zorgen voor deskundige riool ontstoppingen in Ridderkerk

Onze experts zijn hoog opgeleid, vriendelijk en zeer ervaren in alle aspecten van reparatie en onderhoud van de rioolbuizen. Onze collega’s komen zo spoedig als mogelijke nadat u ons heeft gebeld naar uw locatie, wat betekent dat u de hulp krijgt die u nodig heeft tegen een betaalbare prijs. U kunt ons inschakelen voor de volgende rioolproblemen;

Verstopte afvoer? Geen tijd te verliezen!

Wanneer u een verstopte afvoer heeft, wilt u geen tijd verliezen. U wilt het probleem zo snel mogelijk oplossen. Maar wanneer u gaat merken dat uw huis-tuin-en-keukenoplossingen niet werken is het tijd om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Bij De Rioolgroep begrijpen we dat een verstopping niet lang mag blijven liggen. Als er te veel etensresten of ander vuil in de afvoer zit, kan deze vol en verstopt raken. Daarom zijn wij er om te helpen. Een kleine verstopping kunnen wij met onze professionele apparatuur snel verhelpen, maar als er een groter rioolprobleem aan de gang is, adviseren wij u welke stappen er gezet moeten worden om tot reparatie en herstel te komen.

Wij helpen u door het rioolprobleem inzichtelijk te maken door middel van camera-inspectie of een stankdetectie, zodat ook schade aan de leidingen inzichtelijk kan worden gemaakt. Ook helpen wij eventuele rioolvliegjes die tijdens de lekkage zijn ontstaan voor u te bestrijden, zodat u gerust kunt zijn in de wetenschap dat ze niet meer terugkomen! Dus één telefoontje helpt u verder naar een oplossing voor uw rioolprobleem.