Riool ontstoppen Hoogvliet Rotterdam

Last van een verstopt riool in Hoogvliet Rotterdam?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Wilt u uw riool ontstoppen in Hoogvliet Rotterdam? Bel ons om spoedig een afspraak bij u te maken. Geef bij het maken van uw afspraak aan welk van de volgende problemen u ervaart:

  • U heeft een lekkage
  • Het water loopt traag of niet meer door de afvoer;
  • Uw doucheputje loopt niet goed meer door;
  • Uw wc is verstopt geraakt;
  • U vermoed scheurtjes of breuken in uw rioolbuizen;
  • U signaleert een rioollucht.

Hoogvliet is een dorp en gemeente naast Rotterdam. In de vele wijken van Hoogvliet Rotterdam is het niet gek dat er wel eens een verstopping voorkomt. Als u op zoek bent naar een professionele ontstoppingsdienst in Hoogvliet Rotterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van alle soorten riolen, afvoeren en wc’s. Wij maken gebruik van de modernste technologie om schade aan uw riool snel te vinden en te herstellen.

Ons team is snel na uw telefoontje bij u ter plaatse. In een mum van tijd hebben wij uw riool weer ontstopt en goed werkend!

Afvoer verstopt in Hoogvliet Rotterdam

Wanneer uw afvoer borrelt of het water stopt met lopen, kunt u het misschien zelf ontstoppen. Maar als u niet zeker weet wat er aan de hand is en niet het risico wilt lopen meer kwaad dan goed te doen, kunt u ons beter bellen. Wij helpen inwoners van Hoogvliet Rotterdam al jaren met hun rioolproblemen en weten wat we doen.

Wc verstopt in Hoogvliet Rotterdam

We gebruiken gespecialiseerde apparatuur om uw leidingen te inspecteren en uit te zoeken waar de verstopping vandaan komt – en dan lossen we het snel op. Als er een groter probleem is, leggen we precies uit wat er aan de hand is, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over hoe u verder gaat. En als er tijdens de lekkage rioolvliegjes zijn ontstaan, worden die bestreden door professionals die weten hoe ze veilig moeten werken.

Contact opnemen voor snelle hulp in Hoogvliet Rotterdam

Of u ons nu nodig heeft voor een eenvoudige verstopping of een groter rioolprobleem zoals een gebroken pijp of een lek in uw fundering, ontdek hoe we u verder kunnen helpen en neem contact met ons op:

Camera-inspectie, stankdetectie, rioolvliegjes bestrijden, vetafscheider/septic tank

En tot slot…doen we dit alles voor een passende lage prijs.