Riool ontstoppen in Etten-Leur?

Last van een verstopt riool in Etten-Leur?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Wilt u snel en vakkundig uw riool laten ontstoppen in Etten-Leur? Heeft u een verstopte wc, afvoer of douche? Neem direct contact met ons op dan zorgen we ervoor dat er zo spoedig mogelijk een professional naar komt kijken. 

De signalen en oplossingen van een verstopping in Etten-Leur

De eerste signalen van een verstopping worden nog wel eens over het hoofd gezien. Ontdek de services die we als rioolservice voor u kunnen toepassen: stankdetectie, rioolvliegjes bestrijden. Ook kunt u ervoor kiezen een camera-inspectie te laten uitvoeren zodat door middel van camerabeeld het probleem helder gemaakt kan worden.

Douche ontstoppen in Etten-Leur

Het is vervelend genoeg wanneer u onder de douche staat het water niet wegloopt. Het kan zijn dat er veel haren in de afvoer terecht zijn gekomen. Met een eenvoudige plopper kunt u vaak de verstopping in beweging krijgen. Wanneer de afvoer samenkomt met de afvoer van de wasmachine of ander leidingwerk kan het zo zijn dat de verstopping dieper in het leidingwerk zit. Onze professionals helpen u snel en vakkundig van uw probleem af en adviseren u voor preventieve maatregelen in de toekomst.

Wc ontstoppen in Etten-Leur

De wc zit verstopt en u wilt dat er snel iemand uw wc komt ontstoppen in Etten-Leur. Voorkom dat u het leidingwerk verder kapot maakt en vraag hulp bij de meest lastige verstoppingen van uw wc. Het is onze werkwijze om met professioneel apparatuur zoals een ontstoppingsveer en speciale hogedruk unit de verstopping snel en efficiënte los te maken. Mocht dit niet lukken dan zullen we met andere oplossingen de wc ontstoppen bij u in Etten-Leur.

Afvoer ontstoppen in Etten-Leur

Wilt u uw afvoer ontstoppen in Etten-Leur? Een verstopping van de afvoer is al vervelend genoeg. Wanneer een professional deze snel en gericht kan oplossen kunt u weer verder met de werkzaamheden van de dag. Onze experts geven u ook gerichte tips en adviezen hoe u uw verstopping de volgende keer wellicht kunt voorkomen. Ontdek de signalen en voorkom een verstopping in Etten-Leur

  • Houd een rooster voor de afvoer;
  • Gooi geen resten eten en afval door de wc;
  • Zorg voor tussentijds onderhoud van uw riool en dakgoot;