Ontstoppingsbedrijf Dordrecht

Zoekt u een ontstoppingsdienst in Dordrecht?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Een goede ontstoppingsdienst die snel bij je langskomt in Dordrecht is goud waard! RGZ Rioolgroep helpt je snel, efficiënt en vakkundig.

Een goede ontstoppingsdienst die snel bij je langskomt in Dordrecht is goud waard! Bij een verstopte afvoer is het belangrijk dat de blokkade snel wordt verholpen. Ongemak zoals stank of een toilet of wasbak die niet doorspoelt is vervelend maar wanneer een verstopping te lang blijft zitten kan dit voor schade aan de leiding zorgen en dan ben je veel duurder uit. Neem daarom direct contact op met ontstoppingsbedrijf RGZ Rioolgroep dan komen we zo snel mogelijk naar Dordrecht om je te helpen.

 

Mogelijke oorzaken van verstoppingen

Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. De ervaring leert dat verstopping vaak ontstaan door:

  • Vet/zeepresten
  • Babydoekjes en luiers
  • Etensresten
  • Grote hoeveelheden toiletpapier

Een andere veel voorkomende oorzaak van verstoppingen is een verzakte leiding. Omdat de leiding gaat hangen, hoopt zich vuil en vet op waar de leiding het meeste doorhangt. Na verloop van tijd blokkeert deze ophoping de afvoer. En dan is het hoog tijd om een ontstoppingsdienst in te schakelen.
 

Werkwijze ontstoppingsbedrijf RGZ Rioolgroep

Stap één is altijd om zo snel mogelijk de verstopping te verhelpen. In de meeste gevallen kunnen we de afvoer doorveren of doorspuiten met een hogedruk unit. Wanneer het vermoeden bestaat dat de verstopping is ontstaan als gevolg van een beschadiging aan de leiding, voeren wij in overleg een camera inspectie uit. Daarna krijg je een duidelijke offerte voordat we aan de gang gaan met reparatiewerkzaamheden zodat je precies weet wat en waarvoor je betaalt.