Ontstopping Zoetermeer

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf in Zoetermeer?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Voor een ontstopping in Zoetermeer bel je met RGZ Rioolgroep. Een uitgebreid assortiment aan gespecialiseerde apparatuur

Voor een ontstopping in Zoetermeer bel je met RGZ Rioolgroep. Een professional van ons ontstoppingsbedrijf komt snel bij je langs in Zoetermeer om je te helpen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan gespecialiseerde apparatuur waarmee wij iedere soort verstopping kunnen verhelpen. Na het verhelpen van de verstopping wordt er gekeken of er verdere werkzaamheden nodig zijn om problemen in de toekomst te voorkomen. Uiteraard gaat dit altijd in goed overleg met jou als klant.
 

Mogelijkheden ontstoppingsbedrijf RGZ Rioolgroep

Ontstoppingsbedrijf RGZ Rioolgroep voert in de regio Zoetermeer de volgende werkzaamheden uit:

  • Riool ontstoppen & reinigen. Een ontstopping wordt vaak uitgevoerd met een ontstoppingsveer of door vanuit de kruipruimte het riool door te spuiten met een hoge druk spuit. Met een roterende spuitkop wordt het riool vervolgens grondig gereinigd.
  • Camera inspectie. Met een camera inspectie brengen wij het rioolstelsel van de woning in kaart. Beginnende lekkages of beschadigingen worden snel opgespoord, zonder dat er hak- of breekwerk nodig is.
  • Rioolrenovatie. In sommige gevallen is een ontstopping niet voldoende. Door een verzakte leiding of beschadigingen door boomwortels kan een verstopping steeds terugkeren. Dan is een renovatie van de riolering nodig.   
  • Stankdetectie. Met een rookmachine worden scheuren of gaten in de riolering opgespoord. Beschadigde delen worden vervolgens vervangen.
     

Werkwijze ontstoppingsbedrijf Zoetermeer

Wanneer ons ontstoppingsbedrijf bij je in Zoetermeer langskomt wordt uiteraard eerst de verstopping verholpen. Dat gaat vaak met een ontstoppingsveer of via de kruipruimte of de riolering in de tuin met een hoge druk unit waarmee de leiding wordt doorgespoten. Indien noodzakelijk wordt de leiding daarna gereinigd met een roterende spuitkop om zo verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Neem direct contact op met ons ontstoppingsbedrijf dan komen wij snel bij je langs in Zoetermeer!