Camera inspectie riool kosten

Camera inspectie van uw riool?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Iedere opdracht begint bij RGZ Rioolgroep met een camera inspectie van het riool. Vroege opsporing van problemen en geen onnodig breekwerk.

RGZ Rioolgroep kan met een camera een inspectie uitvoeren aan het riool. Wij laten een speciale camera in de afvoer zakken die zich makkelijk door de leiding beweegt en zo het leidingstelsel van de woning in kaart brengt. Met deze camera worden lekkages, zwakke punten of verstoppingen snel opgespoord. En dat heeft een aantal grote voordelen!

 

Camera inspectie riool voorkomt ergere schade

Een camera inspectie van het riool voorkomt hogere kosten omdat kleine lekkages en verstoppingen vroegtijdig worden opgespoord en snel verholpen worden. Dankzij een rioolinspectie met camera kunnen veel problemen dus preventief verholpen worden zodat er geen schade aan de leidingen ontstaat.

Geen hak- en breekwerk nodig

Een ander groot voordeel van een camera inspectie van het riool is dat de oorzaak van een probleem opgespoord kan worden zonder dat er sloop- of graafwerk nodig is. Wanneer duidelijk wordt dat er echt een vloer of straat open gemaakt moet worden kunnen wij eerst een offerte met een duidelijk overzicht van de kosten opstellen.

Kosten van een rioolinspectie

De kosten van een rioolinspectie zijn afhankelijk van wat er verder moet gebeuren. Moet er een verstopping worden verholpen of moet er een leiding vervangen worden? Daarnaast zijn de kosten van een camera inspectie van het riool afhankelijk van waar het probleem zit. Wanneer een verstopping of beschadiging in het gemeenteriool zit, is het verstandig om contact te leggen met de gemeente. Riool Groep Zuidwest werkt overigens met veel gemeenten samen of in opdracht van de gemeente om reparaties uit te voeren.