Riool ontstoppen Berkel en Rodenrijs

Last van een verstopt riool in Berkel en Rodenrijs?
De RGZ Rioolgroep is 24/7 bereikbaar!

 

Bel ons direct bij een verstopping!
Wij helpen u snel en vakkundig

Bij de Rioolgroep helpen we huiseigenaren, zowel particulier als zakelijk, met vele riooloplossingen in en rond Berkel en Rodenrijs. Wel zo fijn dat we snel ter plaatse kunnen zijn om met u mee te kijken en het probleem te verhelpen. Wij zijn gespecialiseerd in afvoerverstopping, reparatie en installatie van afvoerleidingen, reiniging en reparatie van rioolleidingen, en eigenlijk elk probleem in en rond het riool gebied.

Heeft u een van de volgende problemen in Berkel en Rodenrijs?

  • Uw wc is verstopt in Berkel en Rodenrijs;
  • Uw afvoer in uw woning is verstopt in de regio Berkel en Rodenrijs;
  • Er is lekkage gaande;
  • U vermoed scheurtjes of breuken in uw rioolbuizen;
  • U signaleert een rioollucht.

Probleem riool in beeld brengen

Het is belangrijk om eerst het rioolprobleem inzichtelijk te maken. Zit er een lichte of flinke verstopping of heeft u te maken met een scheur in de rioolbuis, één of meerdere breuken, een verzakking bij de leidingen of heeft u te maken met een lekkage? Via een camera-inspectie kunnen we deze vragen inzichtelijk voor u maken.

Bij De Rioolgroep staan we elke dag voor u klaar om uw verstopping, lekkage of ander rioolprobleem in Berkel en Rodenrijs voor u op te lossen. Of u ons nu nodig heeft om een kleine verstopping te verhelpen of om grote leidingreparaties en -vervangingen uit te voeren, het team van ons ontstoppingsbedrijf in Berkel en Rodenrijs is er voor u!

Uw riool ontstoppen in Berkel en Rodenrijs

Neem direct contact op met onze rioolservice en laat onze deskundige medewerkers de verstopping of schade aan uw riool verhelpen. Met professionele apparatuur brengen wij snel en duidelijk het probleem in kaart. Hierna gaan we over tot reparatie en geven we advies over hoe u het rioolprobleem in de toekomst kunt voorkomen.

Zijn uw rioolbuizen verouderd en vermoed u scheurtjes of breuken? Via een rookgenerator komen we hier snel en efficiënt achter middels een stankdetectie onderzoek.  Rioolvliegjes bestrijden

Voorkom problemen aan uw afvoer, wc of riool in Berkel en Rodenrijs

Elke huiseigenaar krijgt vroeg of laat wel eens te maken met een verstopping. Dat is helemaal niet gek maar wel erg vervelend. Wel zo fijn dat een betrouwbare en vakkundige partij u dan snel verder kan helpen. Neem contact op met onze medewerkers en plan direct een afspraak in om uw probleem te verhelpen.