Verstopping riool
Afvoer verstopt
Reiniging rioolDe riolering is een belangrijke voorziening in uw woning.

Het is daarom beter om problemen te voorkomen, in plaats van ze te herstellen op het moment dat er bijvoorbeeld een verstopping optreedt. Vermoedt u dat er iets mis is in uw ledingwerk, afvoer of riool? Loopt uw gootsteen bijvoorbeeld langzaam leeg, of borrelt het als u de wasbak laat leeglopen? Beginnende rioolproblemen zijn vaak door middel van rioolreiniging te voorkomen.

De meeste rioolverstoppingen zijn te verhelpen door middel van het doorveren of doorspuiten van de afvoer of riolering. Wanneer de riolering wordt doorgespoten, wordt dit gedaan met een hoge druk unit.

Wanneer noodzakelijk volgt een grondige reiniging door middel van een roterende spuitkop. RGZ Rioolgroep werkt uitsluitend op millieu vriendelijke basis, dus zonder gebruik te maken van chemische middelen.
 

Voorkom Lekkage of verzakking van uw riolering

Beginnende lekkages of verzakkingen komen door rioolreiniging vroegtijdig aan het licht, waardoor ernstige problemen kunnen worden voorkomen.
 

Met onze stationeringen in Tholen, Goes, Breda en Rotterdam zijn wij in een groot deel van Nederland snel ter plaatsen.

Of u nu een riool of afvoer verstopping heeft in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal, Goes of Middelburg. Wij zijn snel ter plaatsen en lossen het op!